RESTAURANT|SEASONAL
螃蟹会让人变得沉默寡言。
从11月到3月,我们提供各种越前蟹料理。我们提供全只蟹的“锅煮”服务,也有美味的“蟹刺身”和“蟹涮锅/蟹杂烩”,以及可让您充分享受的“套餐料理”。请品尝我们引以为豪的福井越前蟹。
营业时间:11:00~14:00(最后点餐13:30)
周末营业:17:30〜21:00(L.O20:30)
※如有临时休业或调休日,我们会在官方网站的公告栏上发布相关信息。
【团体租赁使用】
我们也接受诸如法事、欢送会、旅行社团等团体租赁使用。我们还备有投影仪和屏幕,请详询。
我们的餐厅使用活蟹,并提供服务员在客人面前剥蟹的服务。为了获得顺畅的服务,建议提前至少两个工作日预订。
*请注意,没有预订的话,蟹需要煮大约一个小时左右。
螃蟹饭
せいこがにの海鮮蟹ちらし / Seikogani Seafood Crab Chirashi
国内最上級品質の三国産せいこがにを使用。毎年、大好評の蟹ランチ。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や珍味部分を使用します。(小)2,800円/(中)3,800円/(大)5,000円/(特)6,400円 ※写真は中です。
Annual Bestselling Crab Lunch. We carefully boil live crabs every morning using a special salt developed exclusively for boiling, and our skilled artisans hand-peel the meat and use the delicate parts for the dish. (Small) ¥2,800 / (Medium) ¥3,800 / (Large) ¥5,000
2,800~6,400円
せいこがにの蟹尽くし丼 / Seikogani Crab Deluxe Bowl
せいこがに好きにはたまらない蟹尽くし丼。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や珍味部分を使用します。(小)6,800円/(中)9,800円/(大)13,000円/(特)16,400円 ※写真は小です。
For crab enthusiasts, we have an irresistible "Kani-zukushi Don" (Crab Delight Bowl). Every morning, we boil live crabs using a specially developed salt for boiling, and our skilled artisans carefully hand-peel the meat and use the delicate parts for the dish. (Small) ¥6,800 / (Medium) ¥9,800 / (Large) ¥13,000. *The photo is of the small size.
6,800~16,400円
越前がにの海鮮蟹ちらし / Echizen Crab Seafood Chirashi
国内最上級品質の三国産越前がにを使用。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や珍味部分を使用します。(小)4,800円/(中)5,800円/(大)7,000円/(特)8,400円 ※写真は中です。
Every morning, we boil live crabs using a specially developed salt for boiling, and our skilled artisans carefully hand-peel the meat and use the delicate parts for the dish. (Small) ¥4,800 tax included / (Medium) ¥5,800 tax included / (Large) ¥7,000 tax included.
4,800~8,400円
越前がにの蟹尽くし丼 / Echizen Gani Crab Deluxe Bowl
ブランド黄色タグ付き越前がにを贅沢に使用した蟹尽くし丼。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や味噌を和えたものを使用します。(小)8,800円/(中)11,800円/(大)15,800円/(特)20,800円 ※写真は中です。
A luxurious "Kani-zukushi Don" (Crab Delight Bowl) made with premium Echizen-gani crab featuring a branded yellow tag. Every morning, we boil live crabs using a specially developed salt for boiling, and our skilled artisans carefully hand-peel the meat and use the seasoned miso paste. (Small) ¥8,800 tax included / (Medium) ¥11,800 tax included / (Large) ¥15,800 tax included.
8,800~20,800円
海鮮蟹ちらし弁当(ハーフ)
当店の人気メニュー海鮮かにちらしに半分おかずを付けたお弁当。その他テイクアウト用のお弁当は「ランチ」ページからご覧出来ます。
4,000 円
海鮮蟹ちらし弁当
当店の人気メニュー海鮮かにちらしのお弁当ver。その他テイクアウト用のお弁当は「ランチ」ページからご覧出来ます。
5,000円
※表示価格は全て税・サービス料込です。
螃蟹定食
せいこがにの甲羅盛り御膳 / Seikogani Shell Feast Set Meal
215g前後のせいこがにを1杯丸ごと使用した甲羅盛り御膳。売切れになる日もございますので事前のご予約をお勧めします。ツアー旅行や法事、接待などのご会食でも好評です。
A set meal featuring a whole "Seiko-gani" crab weighing around 215g, served in its shell. For an even more luxurious experience, Since this meal can sell out, we recommend making a reservation in advance. It is also popular for tour groups, memorial services, and business entertainment.
7,800円
三国港越前がにフルコース御膳 / Echizen crab full course meal
500g弱の「三国港越前がに」を1杯丸ごと使用した蟹御膳になります。1時間程度で茹蟹、蟹刺し、焼蟹を少しずつ全て楽しむことができ、関西、名古屋、岐阜方面からの日帰り旅行者の方、ソロ旅の方等から特に好評です。
This is a crab set meal featuring a whole "Mikuni Echizen-gani" crab weighing just under 500 grams. It allows you to casually enjoy boiled crab, crab sashimi, and grilled crab in small portions, which has been highly popular among day-trippers from the Kansai, Nagoya, and Gifu regions.
19,800円
釜揚げせいこがに御膳 / Seikogani Boiled Crab Set Meal
蟹を自分で剥いて食べたい方に好評の「せいこがに(190g前後)」を1杯丸ごと使った御膳。茹蟹用に開発した特別な塩を100%使用して茹で上げるので味は絶品です!蟹剥き道具のセットをお出しします。
This is a set meal featuring a whole "Seiko-gani" crab (approximately 190g), popular among those who want to peel and eat the crab themselves. We use a special salt developed specifically for boiling the crab, ensuring exquisite flavor! We also provide a set of crab peeling tools.
5400円
水蟹御膳 / Mizugani Boiled Crab Set Meal
水蟹と呼ばれる脱皮食後の三国港越前がに。毎年2月20日に解禁して約1ヶ月間しか味わない旬の味覚。蟹味噌は食べることが出来ませんが、身はあっさりとして食べやすい味わい。蟹剥き道具のセットをお出しします。
It is known as "water crab" and becomes an affordable crab beloved by the local people. It's a seasonal delicacy that is only available for about a month after being released every year on February 20th. While you can't enjoy crab miso, the meat has a light and easy-to-eat flavor. We offer crab peeling tool sets.
6,000円
※表示価格は全て税・サービス料込です。
煮螃蟹
A:越前がにの茹蟹セット / Boiled Echizen Crab
【内容】「茹蟹」+「蟹を使った料理2品、甘海老のお造り+ごはん」
25,500~45,000円
※表示価格は全て税・サービス料込です。
烤螃蟹/螃蟹刺身
B:焼蟹セット / Grilled Echizen Crab dish&Sashimi of Echizen Crab
【内容】「焼き蟹」+「蟹を使った料理2品、甘海老のお造り+ごはん」
25,500~45,000円
※表示価格は全て税・サービス料込です。
蟹味噌火锅
C:蟹味噌しゃぶセット/ Echizen Crab Shabu-Shabu&Crab Rice Soup
【内容】「蟹味噌しゃぶ」+「蟹を使った料理2品、甘海老のお造り+ごはん」
25,500~45,000円
※表示価格は全て税・サービス料込です。
其他螃蟹料理
濃厚!めおと蟹グラタン / Echizen Gani Gratin
越前がに(雄)とせいこがに(雌)を使用した濃厚で旨みが凝縮した手作り蟹グラタン。
A popular gratin dish made with Echizen-gani (Echizen crab) and Seikogani (Seiko crab).
1,000円
ちろり熱燗 蟹酒 / Echizen Gani Hot Sake
炙った蟹の香ばしいかおりが漂う熱燗。蟹料理と最も相性の良い地酒「常山」を使用。
Hot sake infused with the savory aroma of grilled crab.
2,000円
※表示価格は全て税・サービス料込です。
螃蟹套餐菜单
D:せいこがにコース
【料理内容】蟹を使用した前菜料理、蟹茶碗蒸し、名物蟹そば、甘海老のお造り、蟹の郷土料理(せいげのスープ)、蟹グラタン、茹蟹、ご飯、蟹汁、デザート
The menu includes an appetizer dish using crab, crab chawanmushi, our specialty crab soba, sweet shrimp sashimi, the traditional crab dish Seige soup, crab gratin, boiled crab, rice, crab miso soup, dessert.
11,180~14,480円
E:ずわいがにコース
【料理内容】蟹を使用した前菜料理、蟹茶碗蒸し、名物蟹そば、甘海老のお造り、蟹の郷土料理(せいげのスープ)、蟹グラタン、茹蟹、ご飯、蟹汁、デザート
The menu includes an appetizer dish using crab, crab chawanmushi, our specialty crab soba, sweet shrimp sashimi, the traditional crab dish Seige soup, crab gratin, boiled crab, rice, crab miso soup, dessert.
32,980~52,480円
F:めおとがにコース
【料理内容】蟹を使用した前菜料理、蟹茶碗蒸し、名物蟹そば、甘海老のお造り、蟹の郷土料理(せいげのスープ)、蟹グラタン、茹蟹(ずわい蟹&せいこ蟹)、ご飯、蟹汁、デザート
The menu includes an appetizer dish using crab, crab chawanmushi, our specialty crab soba, sweet shrimp sashimi, the traditional crab dish Seige soup, crab gratin, Boiled crab(Echizen-gani and Seiko-gani),rice, crab miso soup, dessert.
37,580~57,080円
G:蟹味噌しゃぶコース
【料理内容】蟹を使用した前菜料理、蟹茶碗蒸し、名物蟹そば、甘海老のお造り、蟹の郷土料理(せいげのスープ)、蟹グラタン、蟹味噌しゃぶ、蟹雑炊、デザート
Appetizer, Chawanmushi, Specialty soba, Sweet shrimp sashimi, Crab miso hot pot, Crab gratin, Crab rice porridge, Dessert
32,980~52,480円
H:究極の焼き蟹コース
【料理内容】蟹を使用した前菜料理、蟹茶碗蒸し、名物蟹そば、甘海老のお造り、蟹の郷土料理(せいげのスープ)、蟹グラタン、焼蟹、蟹味噌甲羅焼き、ご飯、蟹汁、デザート
※本プランは2024年10月のリニューアルオープンで新設したカウンター席でのみ提供いたします。お客様の目の前でメインの蟹料理を調理し提供いたします。
32,980~52,480円
I:越前がにフルコース
【料理内容】蟹を使用した前菜料理、蟹茶碗蒸し、名物蟹そば、甘海老のお造り、蟹の郷土料理(せいげのスープ)、蟹グラタン、蟹刺し、蟹味噌しゃぶ、茹蟹、焼蟹、蟹雑炊、デザート
The menu includes an appetizer dish using crab, crab chawanmushi, our specialty crab soba, sweet shrimp sashimi, the traditional crab dish Seige soup,Crab gratin, Crab sashimi, Boiled crab, Grilled crab, rice, crab miso soup, dessert.
49,480~65,480円
※表示価格は全て税・サービス料込です。