越前蟹料理(季節限定)(中文繁体)

RESTAURANT|SEASONAL

螃蟹會讓人變得沉默寡言。

從11月到3月,我們提供各種越前蟹料理。我們提供全隻蟹的“鍋煮”服務,也有美味的“蟹刺身”和“蟹涮鍋/蟹雜燴”,以及可讓您充分享受的“套餐料理”。請品嚐我們引以為傲的福井越前蟹。

营业时间:11:00~14:00(最後點餐13:30
週末营业:17:30~19:30(最後點餐19:00)
※如有客人選擇套餐,我們將在18:00~21:00(最後點餐20:30)提供專屬預約服務。
※如有臨時休業或調休日,相關信息將在官方網站的公告欄上發佈。

【團體包場使用說明】
我們接受各式各樣的包場申請,例如法事、歡送迎會、旅遊公司的團體旅行等等。此外,我們也提供投影機和屏幕等相關設備,如需詳細資訊,請不要猶豫聯繫我們。

我們使用活蟹製作我們的蟹菜品,並且我們的員工也會在客人面前為其剝蟹。建議提前至少2個工作日預訂,以便保證順暢的服務。*請注意,未經預訂可能需要大約一個小時才能煮熟蟹。

蟹饭

せいこがにの海鮮蟹ちらし / Seikogani Seafood Crab Chirashi

毎年、大好評の蟹ランチ。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や珍味部分を使用します。(小)税込2,800円/(中)税込3,800円/(大)税込5,000円 ※写真は中です。

Annual Bestselling Crab Lunch. We carefully boil live crabs every morning using a special salt developed exclusively for boiling, and our skilled artisans hand-peel the meat and use the delicate parts for the dish. (Small) ¥2,800 tax included / (Medium) ¥3,800 tax included / (Large) ¥5,000 tax included.

2,800~5,000円

せいこがにの蟹尽くし丼 / Seikogani Crab Deluxe Bowl

せいこがに好きにはたまらない蟹尽くし丼。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や珍味部分を使用します。(小)税込6,800円/(中)税込9,800円/(大)税込13,000円 ※写真は中です。

For crab enthusiasts, we have an irresistible "Kani-zukushi Don" (Crab Delight Bowl). Every morning, we boil live crabs using a specially developed salt for boiling, and our skilled artisans carefully hand-peel the meat and use the delicate parts for the dish. (Small) ¥6,800 tax included / (Medium) ¥9,800 tax included / (Large) ¥13,000 tax included. *The photo is of the medium size.

6,800~13,000円

越前がにの海鮮蟹ちらし / Echizen Crab Seafood Chirashi

毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や珍味部分を使用します。(小)税込4,800円/(中)税込5,800円/(大)税込7,000円 ※写真は中です。

Every morning, we boil live crabs using a specially developed salt for boiling, and our skilled artisans carefully hand-peel the meat and use the delicate parts for the dish. (Small) ¥4,800 tax included / (Medium) ¥5,800 tax included / (Large) ¥7,000 tax included.

4,800~7,000円

越前がにの蟹尽くし丼 / Echizen Gani Crab Deluxe Bowl

ブランド黄色タグ付き越前がにを贅沢に使用した蟹尽くし丼。毎朝、生きた蟹を茹蟹専用に開発した特別な塩で茹で上げ、職人が一匹一匹丁寧に手剥きした身や味噌を和えたものを使用します。(小)税込8,800円/(中)税込11,800円/(大)税込15,800円 ※写真は中です。

A luxurious "Kani-zukushi Don" (Crab Delight Bowl) made with premium Echizen-gani crab featuring a branded yellow tag. Every morning, we boil live crabs using a specially developed salt for boiling, and our skilled artisans carefully hand-peel the meat and use the seasoned miso paste. (Small) ¥8,800 tax included / (Medium) ¥11,800 tax included / (Large) ¥15,800 tax included.

8,800~15,800円

表示価格は全て税・サービス料込です。

蟹套餐

せいこがにの甲羅盛り御膳 / Seikogani Shell Feast Set Meal

年間で1000食以上出る超人気の甲羅盛り御膳!売切れになる日もございますので事前のご予約をお勧めします。ツアー旅行や法事、接待などのご会食でも好評です。(甲羅小:170g)5,400円、(甲羅中:180g)6,000円、(甲羅大:190g)6,600円 ※写真は中です。

Our extremely popular "Koura-zumari Gozen" (Crab Shell Platter) sells over 1,000 servings annually! As it may sell out on certain days, we highly recommend making a reservation in advance. It is well-received for various occasions such as tour trips, memorial services, and business entertainments. (Koura Small: 170g) ¥5,400, (Koura Medium: 180g) ¥6,000, (Koura Large: 190g) ¥6,600.

5,400~6,600円

釜揚げせいこがに御膳 / Seikogani Boiled Crab Set Meal

蟹を自分で剥いて食べたい方に好評の「せいこがに」を1杯丸ごと使った御膳。茹蟹用に開発した特別な塩を100%使用して茹で上げるので味は絶品です!蟹剥き道具のセットをお出しします。(姿小:200g)5,600円、(姿中:210g)6,200円、(姿大:220g)6,800円

Our popular "Seikoga-ni" Gozen is perfect for those who want to enjoy the experience of peeling the crab themselves. (Small: 200g) ¥5,600, (Medium: 210g) ¥6,200, (Large: 220g) ¥6,800.

5,600~6,800円

せいこがにの蟹釜飯御膳 / Seikogani Crab Kamameshi Set Meal

朝茹で上げた鮮度と美味しさ抜群の「せいこがに」を一匹丸々使用した釜飯御膳。提供には40分程度お時間が掛かりますので予めご了承ください。なお、1日の提供数に限りがあり売切れもありますので、必ず食べたい方はご予約をお願いいたします。

Our special Kama Meshi Gozen features a whole "Seikoga-ni" crab that is freshly boiled in the morning, ensuring exceptional freshness and flavor. Please note that it takes approximately 40 minutes to prepare this dish, so we appreciate your understanding. Additionally, we have limited daily availability, and there is a possibility of it selling out. To secure your meal, we highly recommend making a reservation in advance if you don't want to miss out.

3,850円

せいげ御膳(越前がにの郷土料理) / Local Cuisine with Echizen Crab

「せいげ」とは、もともとは船上で貝殻を皿の変わりにして食べられていた漁師飯が「越前がに」に派生して出来た郷土料理。江戸時代中期から明治30年代にかけて、北海道から大阪まで日本海を通る航路で回っていた商船「北前船」がこの料理のルーツといわれています。(姿小:200g)5,800円、(姿中:210g)6,400円、(姿大:220g)7,000円。※写真は中です。

"Seige" is a regional dish that originated from the practice of fishermen using shells as makeshift plates to eat their meals on board. It later evolved into a local specialty dish featuring "Echizen-gani" (snow crab). We offer the Seige Gozen, which includes a whole crab. The prices are as follows: (Small: 200g) 5,800 yen, (Medium: 210g) 6,400 yen, (Large: 220g) 7,000 yen.

5,800~7,000円

表示価格は全て税・サービス料込です。

清蒸螃蟹

釜揚げ越前がに / Boiled Echizen Crab

越前がにを茹でる専用の特製塩を100%使い、秘伝の茹で加減で茹で上げた釜揚げ越前がに。ご要望に応じてスタッフがお客様の目の前で蟹剥きサービスをさせていただきます。ご自身で剥かれる場合は、殻剥き道具セットをお付けします。

Introducing our specialty dish, "Kamaage Echizen-gani" - Echizen snow crab boiled using our special salt exclusively designed for boiling. We carefully control the boiling process using our secret technique to ensure the perfect texture and flavor. Upon request, our staff will provide tableside crab cracking service right in front of you.

10,000~100,000円

越前がにの甲羅盛り(単品) / Echizen Crab Shell Dish

蟹剥きが苦手な方に大人気の「越前ずわい蟹の甲羅盛り」。毎朝、蟹を茹で上げ出来立ての甲羅盛りをご提供いたします。

Introducing our popular dish, "Echizen Zuwai-gani Kani-gara Mori" - a delightful presentation of fresh Echizen snow crab served in its shell. We boil the crab every morning to serve you the freshly prepared kani-gara mori, a feast for the eyes and taste buds.

10,000~20,000円

釜揚げせいこ蟹 / Boiled Seikogani Crab

越前がにを茹でる専用の特製塩を100%使い、秘伝の茹で加減で茹で上げた釜揚げ越前がに。殻剥き道具セットをお付けいたします。蟹剥きが苦手な方は「甲羅盛り」のメニューがございますので、そちらをご注文ください。

Introducing our specialty dish, "Kama-age Echizen-gani" - a delectable preparation of Echizen snow crab boiled to perfection using our specially crafted salt and our secret boiling technique. With every order of Kama-age Echizen-gani, we provide a complimentary shell-cracking tool set for your convenience. Enjoy the succulent flavors of our expertly prepared crab dish!

2,800~7,600円

せいこ蟹の甲羅盛り(単品) / Seikogani Crab Shell Dish

蟹剥きが苦手な方に大人気の「せいこ蟹の甲羅盛り」。毎朝、蟹を茹で上げ出来立ての甲羅盛りをご提供いたします。

Introducing our popular dish, "Seiko-gani no Kōra-mori" - a delightful presentation of Seiko crab served in its shell, perfect for those who prefer not to peel the crab themselves. Each morning, we boil the crab to perfection and serve it in its freshly prepared shell. Indulge in the flavors of our Seiko crab, expertly cooked and ready to be enjoyed.

2,800~4,000円

表示価格は全て税・サービス料込です。

烤蟹/蟹刺身

焼蟹グリル / Grilled Echizen Crab dish

焼き加減がとても難しい焼蟹料理。当店では、最も美味しくお召し上がり頂けるよう2種類の火入れを行い絶妙な焼き加減(ミディアムレア)に調理したものをお客様にご提供致します。なお、蟹を一杯丸ごと使用しますので、足の付け根部分(通称:肩肉)と爪肉、腕肉、小指、蟹味噌の部分は焼蟹料理で、大きな足の部分(全6本)は蟹刺し‐花咲仕立て‐で提供することも出来ますので、お気軽にお申し付けください。

We take great care in preparing our dish to ensure the most delicious flavor for our customers. We use two different cooking methods to achieve the perfect balance of tenderness and juiciness. The crab is cooked to perfection, with precise grilling techniques. We use the entire crab, including the leg joints, claw meat, arm meat, small pincers, and crab miso, which can be enjoyed as a grilled crab dish. The large crab legs can also be served as a sashimi-style dish called "Kanisashi" upon your request. Please feel free to let us know your preference.

36,000~48,000円

蟹刺し‐花咲仕立て‐ / Sashimi of Echizen Crab

ぷりぷりの所感を楽しむことができる当店の蟹刺し‐花咲仕立て‐。秘伝の塩分濃度と温度に一定時間以上漬け込むと、あるタイミングを境にパッと花が咲いたように身が膨らみ、触感がぷりぷりになり、蟹特有の生臭さが完全に消えます。美味しく食べる為に試行錯誤を繰り返した当店の蟹刺しは、名物料理「蟹味噌しゃぶ料理」として食べることも出来ます。無添加の手作りポン酢を付けて食べると絶品です!

36,000~48,000円

表示価格は全て税・サービス料込です。

蟹味噌火锅

幻の蟹料理「元祖!蟹味噌しゃぶ」/ Echizen Crab Shabu-Shabu

当店がまだ旅館経営をしていた半世紀以上前から提供していた幻の蟹料理「元祖!蟹味噌しゃぶ」。ぷりぷりの触感を楽しめる花咲仕立ての蟹刺しをしゃぶしゃぶして食べるリピート率No1の蟹料理。作り方や食べ方はスタッフが丁寧にサポートいたします。なお、こちらのご注文は一杯の蟹を全て蟹味噌しゃぶ料理で提供する内容となっております。足の付け根部分(通称:肩肉)や蟹爪部分を焼蟹でお召し上がりになりたい方は、「蟹味噌しゃぶと焼蟹のセット」をご注文ください。

Our Shabu-Shabu-style crab dish offers a delightful and tender texture that you can savor. It is a highly popular crab dish with a high rate of customer satisfaction. Our staff will provide detailed instructions and guidance on how to enjoy it to the fullest. Please note that this particular order includes the entire crab served specifically for Shabu-Shabu, allowing you to enjoy the crab in a hot pot style.

36,000~48,000円

蟹味噌しゃぶと焼蟹のセット / Echizen Crab Shabu-Shabu & Grilled dish

ぷりぷりの所感を楽しむことができる当店の蟹刺し‐花咲仕立て‐。秘伝の塩分濃度と温度に一定時間以上漬け込むと、あるタイミングを境にパッと花が咲いたように身が膨らみ、触感がぷりぷりになり、蟹特有の生臭さが完全に消えます。美味しく食べる為に試行錯誤を繰り返した当店の蟹刺しは、名物料理「蟹味噌しゃぶ料理」として食べることも出来ます。また、ミディアムレアの絶妙な焼き加減の焼蟹もお召し上がり頂けます。

A set featuring both crab sashimi for Shabu-Shabu and grilled crab dishes is available. You can enjoy the exquisite texture of crab as sashimi, dipping it into a flavorful broth during the Shabu-Shabu experience. Additionally, we offer grilled crab dishes where specific parts of the crab, such as the leg meat, claw meat, arm meat, and crab miso, are cooked to perfection. Our staff will be happy to assist you with the preparation and serving of this set.

36,000~48,000円

蟹雑炊セット / Echizen Gani's Zosui (Crab Rice Soup)

蟹味噌しゃぶに追加で付けることが出来ます。福井県産コシヒカリ特A米、越前がにのほぐし身、岩海苔、ネギ、卵が付いた蟹雑炊セット。

A set to fully enjoy Echizen, including Zosui (rice porridge).

一人前1,800円

表示価格は全て税・サービス料込です。

其他螃蟹料理

蟹籠り / Echizen Gani's Chirashi Sushi

海鮮ばらちらしに、甲羅盛りを乗せた当店オリジナルの蟹料理。身を寄せ合って籠るような姿から蟹籠りと命名。4~5名で食べる量になります。

Our original crab dish featuring a seafood bara-chirashi topped with a crab shell presentation.

42,000円

越前がにの塩釜焼「かまくら」/ Salt-Grilled Echizen Gani

福井県内で唯一当店だけが提供する蟹料理「かまくら」。奥深い福井の冬の雪景色をヒントに開発した蟹料理。木槌で塩釜を割れば、無病息災、厄払い!開運祈願のゲンを担げる蟹料理になります。

"Kamakura" is a unique crab dish offered exclusively at our restaurant in Fukui Prefecture. Inspired by the beautiful winter snowscape of Fukui, this crab dish is designed with a special concept. By breaking the salt kettle with a wooden mallet, you can symbolize good health and ward off bad luck! It's a crab dish that brings good fortune and blessings.

42,000円

めおと蟹グラタン / Echizen Gani Gratin

越前がに(雄)とせいこがに(雌)を使用した人気のグラタン。

A popular gratin dish made with Echizen-gani (Echizen crab) and Seikogani (Seiko crab).

1,000円

ちろり熱燗 蟹酒 / Echizen Gani Hot Sake

炙った蟹の香ばしいかおりが漂う熱燗。

Hot sake infused with the savory aroma of grilled crab.

2,000円

表示価格は全て税・サービス料込です。

螃蟹套餐菜单

越前がにを死ぬほど食う会!【蟹宴(かいえん)】/ Echizen Gani Crab Banquet

要予約の完全貸切利用!「越前がに」を思う存分に楽しむ贅沢な宴!こだわりの塩で茹であげ、旨みが凝縮された蟹は、手が止まらなくなるほどの、至福のひと時!日常を忘れて、贅沢の極みを味わってみませんか?専属の蟹剥きスタッフ総出でお客様が蟹を食べるサポートをさせていただきます。焼蟹としてもお楽しみいただけるよう炉端焼き機もご提供いたします。

せいこ蟹3~5杯(800g前後)、ずわい蟹2杯(1.5㎏前後)の約2.3㎏をお一人様分としてご提供します。1月以降は、ずわい蟹のみでご提供致します。

1名様 110,000円

せいこ蟹コース / Seikogani Crab Course

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、蟹そば、お造り盛り合わせ、蟹グラタン、せいこがに茹蟹、蟹釜飯、汁物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard), crab soba (buckwheat noodles), assorted sashimi platter, crab gratin, boiled seiko-gani (female snow crab), crab kamameshi (kettle-cooked rice with crab), soup, and dessert.

1名様 9,620~14,420円

ずわい蟹コース / Echizen Gani Crab Course

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、蟹そば、お造り盛り合わせ、蟹グラタン、越前がに茹蟹、蟹釜飯、汁物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), crab soba (buckwheat noodles with crab), assorted sashimi platter including crab, crab gratin, boiled Echizen-gani (male snow crab), crab kamameshi (kettle-cooked rice with crab), soup, and dessert.

1名様 16,820~106,820円

めおと蟹コース / Echizen Gani Crab &Seikogani Crab Course

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、蟹そば、お造り盛り合わせ、蟹グラタン、めおと茹蟹(越前がに、せいこがに)、蟹釜飯、汁物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), crab soba (buckwheat noodles with crab), assorted sashimi platter including crab, crab gratin, Meoto crab (Echizen-gani and Seiko-gani), crab kamameshi (kettle-cooked rice with crab), soup, and dessert.

1名様 19,620~114,420円

蟹味噌しゃぶコース / Echizen Crab Shabu-Shabu Course

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、お造り盛り合わせ、せいこ蟹の甲羅盛り、蟹グラタン、蟹味噌しゃぶ料理、蟹雑炊、お漬物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), assorted sashimi platter including crab, Seiko-gani's kani-kamameshi (crab cooked in its shell), crab gratin, crab shabu-shabu, crab zosui (rice porridge), pickles, and dessert.

1名様 24,820~106,820円

蟹味噌しゃぶspecialフルコース / Echizen Crab Shabu-Shabu special Course

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、お造り盛り合わせ、越前がにの甲羅盛り、蟹グラタン、蟹味噌しゃぶ料理、蟹雑炊-せいこがに入り-、お漬物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), assorted sashimi platter including Echizen-gani (Echizen crab), crab gratin, crab shabu-shabu, crab zosui (rice porridge) with Seiko-gani, pickles, and dessert.

1名様 35,820~117,820円

越前がにフルコース

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、蟹そば、蟹グラタン、蟹刺し、焼蟹、茹蟹、蟹釜飯、汁物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), crab soba (buckwheat noodles with crab), crab gratin, crab sashimi, grilled crab, boiled crab, crab kamameshi (kettle-cooked rice with crab), soup, and dessert.

1名様 36,820~106,820円

越前がにフルコース 極み / The Most Expensive Echizen Crab Full Course

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、蟹そば、蟹グラタン、蟹刺し、焼蟹、茹蟹、蟹釜飯、汁物、デザート

ご予約は一か月以上前からお願いします。幻の蟹になるため、競りで入荷が出来ない場合がございます。その場合は、極の認定基準が外れた皇室献上蟹でのご提供となりますので予めご了承ください。価格はあくまでも目安でそれ以上になる場合もございます(2022年度最高競り値:310万円)。相場により大幅に価格が変わりますので、ご予約の際は事前にご予算の上限をお伺いいたします。

1名様 300,000~500,000円

越前がにspecialフルコース Aコース / Echizen Crab special Full Course A

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、せいこがにの甲羅盛り、蟹そば、蟹グラタン、蟹刺し-花咲仕立て-、焼蟹、茹蟹、蟹釜飯、汁物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), seiko-gani no kouga-mori (crab shell platter with seiko-gani), crab soba (buckwheat noodles with crab), crab gratin, crab sashimi, grilled crab, boiled crab, crab kamameshi (kettle-cooked rice with crab), soup, and dessert.

1名様 47,820~117,820円

越前がにspecialフルコース Aコース / Echizen Crab special Full Course B

蟹の前菜、蟹茶碗蒸し、せいこがにの甲羅盛り、蟹そば、蟹グラタン、蟹フライ、焼蟹、茹蟹、蟹釜飯、汁物、デザート

Crab appetizer, crab chawanmushi (savory egg custard with crab), seiko-gani no kouga-mori (crab shell platter with seiko-gani), crab soba (buckwheat noodles with crab), crab gratin, crab fry, grilled crab, boiled crab, crab kamameshi (kettle-cooked rice with crab), soup, and dessert.

1名様 47,820~117,820円

表示価格は全て税・サービス料込です。

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